Dickens - Bing og Grøndahl

Dickens Spise og kaffestel fra Bing og Grøndahl.

Dickens sommerfugl med blå skæl og guldkant. Stelformen til Dickens er tegnet ca. 1880 af August Halling og var et direkte modspil til musselmalet, som blev fremstillet på Den kongelige Porcelænsfabrik. 

På stellet Dickens har tallerknerne altid en sommerfugl i centrum, stellet findes også med guldkant dette hedder Kipling samt som rent Sommerfugl.

preload spinner

Dickens information:

Bing og Grøndahl Dickens spisestel og kaffestel, porcelæn med skælmønster. Dekoreret blå skæl og guldkant samt sommerfugl Dekorationsnummeret er 2062 og formnummeret er 356,.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Dickens stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!