Cumulus - Bing og Grøndahl

Cumulus spise og kaffestel fra Bing og Grøndahl

Cumulus, hvidt porcelæn med moderne blå dekoration, designet af Martin Hunt og dekoration af Carl-Harry Stålhane. Stelformen bruges blandt andet også på disse stel. Delfi, Olympia, Tivoli, Sahara, Troja, Korinth, Marrakesh og Casablanca. Dekorationsnummer. 4817. Formnummer. 44.

preload spinner

Carl-Harry Stålhane 1920 - 1990

Var en Svensk keramiker. Han begyndte at arbejde for Rorstrand i nabolandet Lidkoping i en alder af 18 år. I første omgang dekorerede han keramiske varer som assistent for den førende kunstner Gunnar Nylund. Carl-Harry Stålhane dekorerede Rorstrands eksklusive Flambé-sortiment samt producerede idylliske blomsterdesign.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Cumulus stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!