Gefion - Bing og Grøndahl

Gefion

Hvid porcelæn med blåt bånd og Gefion som motiv, hun har formentlig været en frugtbarhedsgudinde, som måske i særlig grad har været knyttet til Danmark

 

 

preload spinner

Gefion:

Gefion er en nordisk gudinde. Ifølge den eneste kendte væsentlige myte, som hun optræder i, udpløjede hun Sjælland fra Sverige og efterlod søen Mälaren. Hun var associeret med jomfruelighed, og optræder som en af gudinden Friggs terner. Hun har formentlig været en frugtbarhedsgudinde, som måske i særlig grad har været knyttet til Danmark

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Gefion stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Gefion stellet ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af stellet Gefion fra Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!