Danmarksstellet - Bing og Grøndahl

Danmarksstellet fra Bing og Grøndahl

Målet med Danmarksstellet var at skabe et stel, som var attraktivt for alle, som holder af smukt porcelæn. Danmarksstellet fra Bing og Grøndahl er fremstillet med 31 kendte danske motiver og fremstillet i et begrænset opslag. Dette stel er så dansk som noget. Danske motiver, skabt af danske kunsthåndværkere og fremstillet på en af de mest traditionsrige porcelænsfabrikker, Bing og Grøndahl. Et stel, som de vil være stolt over at eje.

preload spinner

Lidt mere om stellet.

Takket være en speciel teknik, hvor motivet påføres efter glaseringen og derefter "smeltes" ind i glasuren ved en ekstra brænding, vil motiverne ikke blive udsat for direkte slid, når Danmarksstellet benyttes. Intet er der sparet på. Alle tallerkner er forsynet med et smukt gennembrudt mønster, omkranset af en håndmalet kant i ægte guld.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Danmarksstellet?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget Danmarksstel eller andet Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!