Convalla - Bing og Grøndahl

Convalla Spise og kaffestel fra Bing og Grøndahl

Mangler du dele til dit Convalla spisestel eller kaffestel designet af Verner Knudsen i 1970 for Bing og Grøndahl, så kan vi måske hjælpe dig. Herunder finder du vores udvalg af dette spisestel og kaffestel fra Bing og Grøndahl. Convalla Spisestel og kaffestel i blåtonet porcelæn med dekoration af liljekonvaller med dekorationsnummer. 4838. Formnummeret. 20 som var det originale nummer som Bing og Grøndahl gav stellet men dette blev ændret efter sammenlægningen med Den Kongelige Porcelænsfabrik ( i dag Royal Copenhagen ) til 643, denne form kendes også fra blandt andet stel som Løvfald og Demeter.

Convalle udgik af produktion i 1987.

preload spinner

Lidt om dekorationen på Convalla Spisestel og kaffestel.

Convalla er dekoreret med liljekonvaller. Som er en 15-25 cm høj urt, der vokser i skove og krat. Planten er giftig, men de vellugtende blomster gør den alligevel værd at dyrke.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Convalla stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing og Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing og Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!