Columbia - Bing og Grøndahl

Columbia spisestel og kaffestel fra Bing og Grøndahl.

Skal du bruge flere tallerkner eller kaffekopper til stentøjsstellet Columbia stellet, så kan vi hjælpe dig. Herunder finder du vores udvalg af Columbia stentøj rmed grå glasur og brune bånd. Columbia er designet af billedhugger og designer Jens H. Quistgaard for Bing & Grøndahl. Dekorationsnummer. 5029 og Formnummer. 38.

preload spinner

Jens Harald Quistgaard (IHQ). 1919 - 2008.

Jens Harald Quistgaard har designet Columbia for Bing og Grøndahl, han var en dansk billedhugger og designer, der først og fremmest er kendt for sit virke for det amerikanske firma Dansk Designs, hvor han var chefdesigner fra 1954 og de følgende tre årtier.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Columbia stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!