Erantis - Bing og Grøndahl

Erantis Spise og kaffestel fra Bing og Grøndahl

Skælformet stel med dekoration af gule Erantisblomster samt guldkant. Erantisser, en af de tidligste forårsbebudere. Erantis findes i 2 udgaver en som er håndmalet samt en hvor der er benyttet overføringsbilleder. Dekorationsnummeret på den håndmalet er 3420 og den med overføringsbilleder har dekorationsnummer 3711. (Modellen med overføringsbilleder er den mest almindelig.) Formen på begge er 356. 

Stellet udgik af produktion i efteråret 1987.

preload spinner

Erantisblomsten:

Erantis, er en lav, fladedækkende flerårig urt af den type, man ofte kalder knoldplanter. På grund af den meget tidlige blomstring plantes den i haverne, hvor den betragtes som en af de tidligste forårsbebudere.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Erantis stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!