Blå Tone - Bing og Grøndahl

Blå Tone Spise og kaffestel fra Bing og Grøndahl.

I 1892 skabtes et af de stel, som har placeret Bing & Grøndahl højt blandt alverdens porcelænsfabrikker. Det er det klassiske stel med det elegante skælmønster på porcelænets flade.

preload spinner

Blå Tone information:

Bing og Grøndahl Blå Tone I år 1900 fik stellet sine nuværende form med søheste som ornamental udsmykning på for eksempel hanke og greb. Blå Tone uden guld har den sart blå farve hele vejen rundt, som er kendetegnede for så mange Bing & Grøndahls  klassiske stel. Stelformen er 356 også kaldet det skælformet stel

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Blå Tone stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!