Coppelia - Bing og Grøndahl

Coppelia spise og kaffe stel fra Bing og Grøndahl.

Henning Koppel er designeren bag steller Coppelia fra Bing & Grøndahl, Stellet har en creamfarvet glasur med et brunt bånd. Dekorationsnummer. 5046. Formnummer 46.

preload spinner

Henning Koppel. 1918 - 1981.

En dansk billedhugger og designer tilknyttet Georg Jensens sølvsmedie hvor han designet nogle af de bedste og mest velkendte effekter for Georg Jensen så som Den gravide and fra 1952, Svanen fra 1951 og fiskefadet fra 1954. Henning Koppel forblev tilknyttet den berømte sølvsmed indtil sin død. Henning Koppel designede også flere stel for Bing og Grøndahl, hvor de skulpturelle former er typiske for kunstneren Henning Koppel, og de gør hver enkelt del til kunstværk i sig selv. Men formens renhed gør det også muligt at sætte tingene sammen med helt andre stel. Det kunstneriske og det praktiske stellets dele vejes lige højt. Se for eksempel hvordan både lave og høje fade munder ud i linjer som fuglevinger. Smukt i sig selv og typisk Koppelsk. Men også funktionelt og praktisk som gode greb på fade og som tud på kanderne.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Copepelia stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing og Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing og Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!