Elegance, cream. - Bing og Grøndahl

Elegance Spise og kaffestel fra Bing og Grøndahl.

Mangler du dele til dit Bing og Grøndahl Elegance Spise og kaffestel, så kan du herunder se hvad der er på lager i Bing og Grøndahl Elegance lige nu. 

preload spinner

Bing og Grøndahl Elegance information:

Bing og Grøndahl Elegance, cream spisestel og kaffestel, porcelæn med skælmønster. Bing og Grøndahl Elegance, cream er uden nogle former for dekoration. Formnummeret er 356, design og tidspunkt for starten af produktionen er desværre ukendt. Bing og Grøndahl Elegance, cream findes både med hvid og cremefarvet glasur.

Hvordan ser jeg at det er 1. Sortering på Bing og Grøndahl Elegance?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing og Grøndahl er altid mærke med en rides gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!