Ballerina uden guld - Bing og Grøndahl

Ballerina spisestel og kaffestel fra Bing og Grøndahl.

Skal du bruge flere dele til dit Ballerina uden guld spisestel eller kaffestel fra Bing og Grøndahl, så kan vi måske hjælpe dig. Herunder finder du vores udvalg af dette spisestel og kaffestel fra Bing og Grøndahl. Ballerina uden guld er designet af Ebbe Sadolin som var en dansk tegner, forfatter og kunsthåndværker. Dekorationsnummer. 3005 og formnummer 31.

preload spinner

Ebbe Bennedikt Sadolin. 1900-1982.

Gik på Kunstakademiets grafiske skole hos Aksel Jørgensen fra 1935 til 1936. Ebbe Sadolin debuterede som maler i en alder af 19 år, men virkede de følgende år som kunstnerisk medarbejder ved Bing og Grøndahl fra 1927 formgav Ebbe Sadolin en lang række arbejder i porcelæn og stentøj, mest kendt er nok film statuetten "Bodil" formgivet i 1948. Han blev dog bedst kendt som tegner.

Lidt mere om stellet.

Ballerina er fremstillet i porcelæn som er en tæt, meget hård, hvid skærv, der er gennemskinnelig. Ballerina findes både med og uden guldkant og i en hel hvid udgave, her er navnet Opus.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Ballerina stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!