Empire - Bing og Grøndahl

Empire kaffe og spisestel fra Bing og Grøndahl

Empire stellet fra Bing og Grøndahl er designet af keramiker Harriet Mathilde Bing, født Levin. (1863-1919) der var gift med Harald Jacob Bing. (1848-1924)

Med sine karakteristiske blå og hvide farver, er Empire stellet fra Bing & Grøndahl en god repræsentant for dansk porcelæn og er et meget populært Bing og Grøndahl stel.

Empire stellet har dekorationsnummer 4825 og form nummer 356, eller også kaldet skælform. Empire stellet er et underglasur dekoreret stel og kan gå i opvaskemaskinen.

preload spinner

Empire information:

Empire Kaffestel og spisestel i hvidt porcelæn med skælform, dekoreret med blå blomsterranker. Stelformen benyttes blandt andet også på stellet Mågestellet. Stellet findes også både med guldkant samt som gennembrudt porcelæn. Produktionen blev startet under navnet Bing og Grøndahl siden videreført af Royal Copenhagen. Dekorationsnummeret er 4825 og formnummeret er 356 også kaldet skælform.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Empire stellet?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en rides gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!