Aakjær - Bing og Grøndahl

Aakjær Spise og kaffestel fra Bing og Grøndahl.

Skal du bruge flere tallerkner eller kaffekopper til dit Aakjær spisestel eller kaffestel, så kan vi hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af Aakjær spisestel og kaffestel samt mange andre stel fra Bing og Grøndahl. Du bestiller blot det du mangle så sender vi det hurtigt til dig, vi afsender hverdag.

preload spinner

Aakjær information:

Bing og Grøndahl Aakjær spisestel og kaffestel, porcelæn med skælmønster. Dekoreret med bred enkelt guldkant. Dekorationsnummeret er 3010 og formnummeret er 356, design og tidspunkt for starten af produktionen er desværre ukendt. Aakjær blev solgt med eneforhandler-klausul.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Aakjær stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du noget bestemt fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!