Blåkant

Blåkant -Royal Copenhagen

Grethe Meyers Blåkant, et af Royal Copenhagens populære stel, et gråtonede og elegante fajancestel blev fremstillet hos Royal Copenhagen fra 1965 til 2011. Blåkant kom oprindeligt fra Fajancefabrikken Aluminia i 1962 

preload spinner

Blåkant, designet af Grethe Meyer udviklede i 1965. Blåkant som et stel, der kan opfylde de mange forskelligartede behov i en moderne families tilværelse. Formerne er enkle og selvfølgelige. Praktiske i køkkenet og smukke på spisebordet.

Hver enkelt steldel er skabt med mange funktionelle formål for øje. Lige så vigtigt er det, at de fungerer godt sammen i idérige kombinationer. Blåkant kan stables, så stellet optager et minimum af skabsplads.

Blåkant blev belønnet med ID-prisen for godt design i 1965, fik sølvmedalje ved den internationale Keramiske Udstilling i Vicenza i Italien og er indkøbt af The Victorian Albert Museum til museets samling.

Blåkant kom oprindeligt fra Fajancefabrikken Aluminia i 1962 og blev fremstillet i næsten 50 år, siden 1969 med Den Kongeliges stempel og er en moderne klassiker.