Desiree

Desiree kaffestel og spisestel

Blev grundlagt i Ringsted / Benløse i året 1964 af Civilingeniør H. C. Torbøl, som havde været direktør for porcelænsfabrikken Bing & Grøndahl.

Man fokuserede fra starten på spise og kaffestel, vaser og lamper. Det mest kendte stel Selandia som også var det første findes i mange hjem den dag i dag.

preload spinner

Porcelænsfabrikken Desiree

Mangler du dele til dit Desiree Spise og kaffestel er du kommet til det rette sted, vi har et stort udvalg af de populære Desiree stel. Disko, Mistelten, Polar, Scandinavia, Selandia, Springtime, Thule, Vesterhav foruden disse stel findes der også Morsdags platter og Juleplatter fra Desiree

Mangler du noget bestemt fra Desiree ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Desiree, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!