Tranquebar, blå stel

Blå Tranquebar fremstillet siden 1918.

Tranquebar er underdekoreret fajancestel i gråblå glasur, dekoreret med håndmalet blå blomster og blå bånd. Dekorations nr. 11.

preload spinner

Tranquebar oprindeligt udgivet af Aluminia men siden videreført af Royal Copenhagen fra 1969, Tranquebar udgår af produktion i 1995. .

Designet er af Christian Joachim, Tranquebars tulipanmotiv indrammet af borter med flettet mønster opnåede han at bevare den charme og karakter, han oprindelig havde fundet i den gamle ostindiske porcelæn, han skabte samtidig et stel med en bemærkelsesværdig tidløs modernitet. Tranquebar blev førende i udviklingen af en ny genre.

Hvordan ser man om det er 1. Sortering på Tranquebar stel?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Tranquebar mærket enten med det kendte Aluminia A eller Royal Copenhagen er altid mærke med en ridse gennem stemplet.

Mangler du noget bestemt fra stellet Tranquebar ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning af det du mangler af Tranquebar, i vores efterlysning system, når vi finder det, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!