Barnets dag

Barnets dag platter

Er en serie af platter for at hylde barnets dag. Serien blev skabt Svend Vestergaard og produceret af af Bing & Grøndahl i 1985 og siden er der hvert år udkommet en ny platte i serien, prodiktionen af platterne sluttede i 2021 hvor den sidste i serien udkom.

preload spinner

Om kun kunstneren bag platterne. 

Sven Vestergaard ansat på Royal Copenhagen som 16-årig i 1952. Han startede som lærling i afdelingen for overglasur. I 1959 valgte Svend Vestergaard at prøve noget nyt og skiftede derfor til reklamebranchen, hvor han illustrerede hos forskellige reklamebureauer og aviser. 

I 1975 blev der en stilling ledig som tegner hos Royal Copenhagens designafdeling og Sven Vestergaard vendte tilbage til sine rødder.

Hvordan ser man om en platte fra Barnets dag er 1. Sortering?

1. Sortering. 
Er et produkt som ingen fejl og mangler har. Her findes der ingen ridser i stemplet.

2. Sortering.
Er typisk et produkt med små fejl, det kan være små skævheder, nister og glasur mærker. Bing & Grøndahl er altid mærke med en ridse gennem typisk et eller flere tårne på stemplet.

Mangler du en bestemt platte i serien Barnets dag fra Bing & Grøndahl ?

Så kan vi måske hjælpe dig, start en efterlysning på den du mangler af Barnets dag platte fra Bing & Grøndahl, i vores efterlysning system, når vi finder den, kontakter vi dig.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Er du i tvivl om, noget før din bestilling, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os ved at ringe til os +45 29 43 32 88, skrive en mail til adressen i bunden af denne side eller blot ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!