Hvordan får jeg varen: Alle forsendelser sendes med PostNord.

Hvor kan vi levere:

Vi leverer til adresser i hele verden.

Hvad hvis der er fejl på den modtagne varer:

Kontakt da venligst kundeservice.

Telefon: 56317686 eller info@porcelaensbutikken.dk

Nyt eller brugt:

De fleste produkter på Porcelænsbutikken er brugte, men alle i hel og god stand. Du kan finde enkelte ting på siden som er nye og ubrugte, det vil fremgå tydeligt på det enkelte produkt.

 

Ordre lagt før kl: 14 behandles samme dag. Hvis dette af en eller anden grund ikke kan lade sig gøre, vil du blive kontaktet af Kundeservice samme dag.

Hvor længe har jeg fortrydelses ret / Tilbagebetaling:
Køb over internettet er det, man kalder fjernsalg, og der har du i modsætning til et almindeligt køb i en butik ret til at fortryde købet op til 14 dage efter, du har modtaget varen benyt formularen herunder hvis du fortryder dit køb.

Senest 14 dage efter Porcelænsbutikken har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode.

Tilbagebetalingen vil ske til din bank. Porcelænsbutikken kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.

Alle priser på Porcelænsbutikken er inkl. moms men ekskl. fragt. 

Returnering:
Alle forsendelser der skal returneres til Porcelænsbutikken.
Skal sendes til følgende adresse.

Porcelænsbutikken.
Lysholm Alle 71B
4690 Haslev

Fortrydelsesretten:
Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesretten. Skal du indsende en fortrydelsformular, den finder du her.